26th July

Busstopp01_liten

Busstopp02_liten

busstopp03_liten

26th July Jeg venter på bussen (Bus Stop Frolicking)

Installasjonen består av en serie bilder av meg selv som venter inne i busskuret, klippet til og animert. Bildene er så projisert tilbake på nøyaktig samme plass så det skal se ut som jeg danser rundt  inne i busskuret mens jeg venter på bussen.

På vei hjem fra Stavanger så kjører vi via Setesdalen. Dagens stopp ble i Evje, og vi slo camp på Odda Camping ved elven. Grunnen til at vi slo oss ned her var at jeg så et flott busskur litt utenfor Evje som jeg ville jobbe med. Jeg har lenge hatt lyst til å mappe  et busskur! Jeg så opprinnelig etter et skur av lys betong og med rette linjer, mens dette var av glassfiber og litt som en tyskerhjelm i formen. Det viste seg å være svært egnet til å bli projisert på.

Jeg venter på bussen (Bus Stop Frolicking) Consists of a series of images of myself waiting inside a bus shed, cut out and animated. I then project them back on the exact same spot, to make the appearance that I am dancing around in the shed while waiting for the bus.

On the way home from Stavanger we chose the Setesdalen route. Today’s stop was Evje, and we settled at Odda Camping, by the river. The thing that made us choose this spot was a bus shed I had seen just outside Evje. For a long time I have wanted to map a bus shed! The first thing I had in mind was a shed made of white concrete with straight lines, but this was  made of fiber glass and looked somewhat like a WW II Wehrmacht helmet. It turned out to be great for projections.