23th July

Egg 01Nære_liten

Egg 02_liten

23th July Jærenegg (Jæren Eggs)

Jærenegg er et reir av tang med isoporkuler. Hver kule er projisert på med animerte sirkler som går i loop.

Dette var en avslappende dag på stranden. Jeg bestemte meg for å prøve ut min nye Pico prosjektor (lommeprojektor), og da igjen finne et svært lite områdeå projisere på. Gårdagen var en superhektisk dag med et avansert oppsett, nå ville jeg prøve noe som ikke krevde for mye opprigg. Jeg samlet sammen tang og lagde et lite reir i sanden. Som egg brukte jeg isoporkuler jeg hadde liggende i materialekassa mi.

Jæren Eggs are little nests of seaweed filled with polystyrene balls. I projected animated circles in loop onto each ball.

This was a relaxing day at the beach. I decided to try my new Pico projector (pocket projector), and for that I wanted very small surfaces. Yesterday was very hectic with a rather advanced set up, so I wanted to set up something easier today. I gathered seaweed and made a little nest in the sand. For the eggs I used polystyrene balls from my box of materials.