17th July

 

17th July 5 pinner på Stangnes (5 sticks at Stangnes)

5 pinner på Stangnes er en innstallasjon av 5 hvite lister som er belyst med animert, hvitt lys.

Jeg rigget meg til i en flott bukt i friluftsområdet på Stangnes ved Levang.Her sprayet jeg 5 lister/pinner hvite og lagde en komposisjon av dem i fjæra. Lyset på pinnene og den lyse nattehimmelen skapte et veldig skarpt speilbilde i vannet, og ga verket en ny dimensjon. Flåtten i buskene ble svært imponert!

5 sticks at Stangnes is an installation consisting of 5 white pieces of wood lighted up by a white, animated light.

I rigged my gear in a lovely bay in the natural reserve Stangnes next to Levang. I sprayed 5 sticks white and made a composition of them in the water. The light from the sticks and the beautiful night sky created a very sharp mirror image in the water, adding a new dimension to the installation. The tics in the bushes were rather impressed!

 

 

 

 

 One Response to “17th July”

  1. […]  fotos extraídas del blog de artistas. fuente original: http://roadmapped.net/?p=90 […]